Power Plate

Tecnologia Power Plate:

El 1960 es realitzen els primers experiments amb Tecnologia de Vibració a Europa Oriental a càrrec del professor Biermann.

Però el principi bàsic de l’entrenament per vibracions es deu a l’astronàutica russa, ja que es va fer servir per preservar i enfortir la musculatura dels cosmonautes, que es debilita durant les missions espacials.Els russos capaços d’estar 420 dies a l’espai, havien treballat i entrenat amb aparells convencionals i no varen poder estar més temps a causa de l’atrofia muscular.Per compensar la falta de gravetat els científics russos van inventar l’entrenament per vibració, a base d’una placa vibratoria que genera oscilacions que es transmeten al cos, concretament a la musculatura, produïnt així la contracció per reflex dels muscles i aconseguint una circulació òptima de la sang.

Beneficis de la Power Plate:

  • Entrenament d’alta velocitat:  Després de vàries sessions d’entrenament la musculatura es pot contraure fins a un 97% de la seva capacitat, la força màxima i la resistència augmenten considerablement.En tant sols 10 minuts es pot obtenir el mateix efecte que després d’una llarga sessió d’entrenament.
  • Activació de la circulació sanguínia:  El muscle s’abasteix de sang nutrint els basos sanguinis més petits el que ens porta a una regenració més ràpida i una millora dels problemes circulatoris.
  • Millora de la cordinació:  Millora la cordinació intermuscular i intramuscular, s’entrena i es millora el sentit de l’equilibri.
  • Augment de la movilitat:  Una bona circulació permet una major lliberació de reserves d’elasticitat alleugant també les contraccions musculars i eliminant els estats de dolor.
  • Combustió local de greixos:  Gràcies a aquest entrenament  el metabolisme agafa un nivell superior, millorant així la  combustió de greixos i augmentant el metabolisme basal.
  • Celulitis i estètica:  La imatge de la pell millora notablement.
  • Millor condició física:  Millorant la musculatura s’activen tots els sistemes de subministrament i d’aquesta manera, també el cor, augmentant la seva capacitat.
  • Benestar intens:  Es redueix l’estrès i l’equilibri hormonal millora.La relaxació després de l’esforç és més completa que en altres metodes d’entrenament.

 

Power Plate 30€ al mes